Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu organizează joi, 28 martie 2019, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, începând cu ora 19,00 un concertul cameral susținut de Orchestra de Cameră „Lyra Gorjului”.
Sub bagheta dirijorului Mircea Suchici, Orchestra de Cameră va pune în valoare lucrări cunoscute ce se bucură de admiraţia iubitorilor muzicii clasice. În program vom avea parte de piese de mare popularitate din creatia compozitorilor: Fr. Chopin, Al. Skriabin, M.Ravel – solist: LUCIAN SUCHICI, W.A. Mozart – Concert nr. 21, K. 467, p. a II-a – Andante – solistă: RAMONA NICULETE, J.S. Bach Concert în fa minor BWW1056 – solist: VINICIU MOROIANU, Antonio Vivaldi – Concert pentru corzi în Re major, R.v. 12. Prezentarea programului: Mihaela Sanda Popescu. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi, studenți, pensionari este de 7 lei.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.