20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Furt din Spitalul Judeţean de Urgenţă

Gorj: Furt din Spitalul Judeţean de Urgenţă

-

Un tânăr, de 28 de ani, din comuna Baru, judeţul Hunedoara, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt, a fost reţinut duminică de poliţiştii gorjeni. Suspectul ar fi autorul unui furt din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 51 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că, în timp ce se afla în vizită la mama sa, care era internată la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, persoane necunoscute, i-ar fi sustras geanta, în care avea documentele personale, un set de chei auto și suma de 360 lei, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 700 lei. La faţa locului s-au deplasat polițiști, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificat tânărul, de 28 de ani, care avea asupra sa bunurile sustrase, acestea fiind recuperate și predate femeii.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.