Acasă Local Gorj Gorj: Bărbaţi condamnaţi la închisoare, încarceraţi de poliţişti

Gorj: Bărbaţi condamnaţi la închisoare, încarceraţi de poliţişti

-

Doi bărbaţi din Gorj, condamnaţi la închisoare cu executare au fost încarceraţi de poliţişti. Astfel, în baza investigațiilor efectuate, oamenii legii au identificat luni, pe raza municipiului Târgu Jiu, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Bumbești Pițic, persoană urmărită la nivel național, pe numele căruia Judecătoria Târgu Jiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de 2 ani, pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere. Totodată, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Cărbuneşti, pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din localitate, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 8 luni, pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Ambele persoane au fost introduse în Penitenciarul Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.