27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Accident rutier cu trei victime la Teleşti

Gorj: Accident rutier cu trei victime la Teleşti

Trei persoane au fost rănite joi după-amiază într-un accident rutier produs pe raza comunei gorjene Teleşti. Potrivit primelor informaţii, două autovehicule s-au ciocnit. În zonă au intervenit un echipaj de descarcerare şi mai multe ambulanţe.
Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că pa raza localității Telești a avut loc un accident rutier cu două victime.
Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tânăr, de 19 ani, din Lelești, în timp ce conducea un autoturism, a ieșit din curtea imobilului, neasigurandu se la manevra de mers înapoi, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din direcția loc. Peștișani către DN 67, condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Telești. În urma impactului, autoturismul care a ieșit din curte, a ricoșat în alt autoturism care era parcat pe marginea părții carosabile. În urma coliziunilor, a suferit leziuni conducătorul primului autoturism, a șoferului și a unui pasager, din dreapta față, în cel de al doilea auto, ambii din Telești. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pt vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS