Acasă Local Gorj Gorj: O femeie a leşinat în timp ce aştepta să îşi ia...

Gorj: O femeie a leşinat în timp ce aştepta să îşi ia copilul de la şcoală

-

O femeie a leşinat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce aştepta să îşi ia copilul de la şcoală. Incidentul a avut loc în jurul prânzului la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu. La unitatea de învăţământ a fost chemată o ambulanţă, iar femeia a fost transportată la spital. În faţa unităţii de învăţământ a fost aglomeraţie foarte mare la ieşirea de la ore, în zonă fiind sute de copii şi părinţi. Una din ieşirile din şcoală a fost blocată astăzi, pentru lucrări de construcţie la scara de acces.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.