Firma de salubritate din Târgu Jiu va ridica gunoiul după un program special de Crăciun şi de Anul Nou. Astfel, Polaris M Holding SRL aduce la cunoștință târgujienilor că graficele de colectare a deșeurilor menajere din data de 25.12.2017, respectiv din data de 1.01.2018, se vor modifica. Astfel, persoanele fizice care stau la case și erau programate în aceste zile pentru colectarea deșeurilor menajere vor trebui să scoată pubela în fața porții după cum urmează: pentru data de 25.12.2017, în data de 23.12.2017; pentru data de 01.01.2018, în data de 30.12.2017. Această modificare afectează următoarele străzi: Preajba Mare, Aluniței, Aviatorilor, Elvira Godeanu, Frăsinet, Făgetului, Calea Severinului, Cernadia, Mehedinți, Aleea Mehedinți, Luncilor, Victoria (zona cuprinsă între magazinul Parâng și benzinăria Petrom, de lângă ITM), Prelungirea Motrului, Făgăraș, Agriculturii, Prelungirea Panduri, Aleea Panduri, Oltenița, Crișan, Mihai Eminescu, Cerbului, Măgura, Aurel Vlaicu, Lalelelor, Măceșului, Mesteacănului, Narciselor, Ecaterina Teodoroiu, Comuna din Paris, Trandafirilor, Căpitan Buzatu, Liliacului.
„De asemenea, în zilele de 25.12.2017 și 1.01.2018 se vor colecta deșeurile menajere de la platformele amplasate în cartierele orașului, iar în noaptea de Revelion se lucrează cu două mașini de salubrizare. Restul graficelor de ridicare a deșeurilor menajere rămân neschimbate“, a declarat Luis Popa, directorul comercial al Polaris.
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.