Acasă Local Gorj Gorj: Oraşul Turceni, fără gaze de aproape 6 ore

Gorj: Oraşul Turceni, fără gaze de aproape 6 ore

-

Furnizarea gazelor naturale s-a oprit accidental la Turceni, noaptea trecută în jurul orei 3:00, potrivit jurnalistilor de la gorjeanul.ro. Surse din oraş spun că furnizorul de gaze naturale susţine că vina pentru acest incident aparţine celor de la Transgaz.
Din fericire, la Spitalul Orăşenesc Turceni s-a reluat deja furnizarea gazelor naturale. Managerul Dragoş Haţegan a declarat că saloanele nu se răciseră în cele câteva ore fără căldură. Totuşi, blocurile şi satele din zonă mai au de aşteptat până la remedierea problemei, localnicii fiind nevoiţi să găsească singuri soluţii pentru a se încălzi.
Există promisiuni că furnizarea gazelor naturale se va relua în următoarele ore.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.