24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

-

Un craiovean de 20 de ani a fost reținut, ieri, de polițiștii Secției 2, pentru săvârşiriea infracţiunii de furt calificat.

Pe 21 aprilieâ, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, că, în perioada 19-21 aprilie, persoane necunoscute au pătruns într-un imobil situat pe Aleea 3 Crinului. De aici, ar fi sustras mai multe scule şi unelte în valoare de 3.500 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, au fost identificaţi doi tineri, de 15 şi 20 de ani, ambii din Craiova. Aceștia sunt bănuiţi de comiterea faptelor.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 20 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Persoana reținută urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citește și: Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Femeie din Țuglui, dată dispărută de tatăl său

Polițiștii doljeni caută o femeie de 35 de ani, din comuna Țuglui, dată dispărută de tatăl său. Potrivit oamenilor legii, femeia a plecat de acasă în ziua de Paște și nu s-a mai întors.

ȘTIRI GdS