14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr din Argetoaia, depistat băut și fără permis la volanul unui tractor neînmatriculat

Tânăr din Argetoaia, depistat băut și fără permis la volanul unui tractor neînmatriculat

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal pentru comiterea a trei infracțiuni pe numele unui tânăr de 24 de ani, din comuna Argetoaia. Potrivit oamenilor legii, în ziua de Paște, bărbatul a fost depistat conducand băut și fără permis un tractor neînmatriculat.

Polițiștii au precizat că tractorul condus de tânărul de 24 de ani a fost oprit în comuna Argetoaia.

”În seara zilei de 05 mai, ora 22.00, poliţişti din cadrul Secției nr.15 Poliție Rurală Filiași au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea un tractor pe DC 183, din comuna Argetoaia. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, iar autovehiculul condus este neînmatriculat.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul fiind 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat polițiștii.

Pe numele doljeanului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS