12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞofer din Mehedinți, cu permis fals şi băut la volan pe o stradă din Craiova

Şofer din Mehedinți, cu permis fals şi băut la volan pe o stradă din Craiova

Un bărbat, de 40 de ani, din Mehedinţi, a fost oprit de polițiști miercuri seară, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova. După verificări, oamenii legii au constatat că acesta avea permisul anulat şi era şi sub influența alcoolului.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au depistat un bărbat de 40 de ani, comuna Vânjuleț, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu, din Craiova. Acesta le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere care nu îndeplinea elementele de siguranță prevăzute de lege. Din acest motiv, s-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române. S-a stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat“, potrivit IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și uzul de fals.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Blocaje în trafic din cauza lucrărilor la varianta ocolitoare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS