22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Blocaje în trafic din cauza lucrărilor la varianta ocolitoare

Târgu Jiu: Blocaje în trafic din cauza lucrărilor la varianta ocolitoare

Lucrările la varianta ocolitoare a orașului Târgu Jiu generează blocaje în trafic. A fost întreruptă inclusiv alimentarea cu energie electrică a rețelei de troleibuze din municipiu.

„Referitor la lucrările de la sensul giratoriu de pe DN 67D, intersecție cu VO, facem următoarele precizări. Antreprenorul lucrării a început execuția racordului DN 67D cu VO Târgu Jiu. Pentru aceasta este nevoie de frezarea stratului vechi de asfalt și așternerea unui nou strat.
Lucrările se pot executa numai prin oprirea curentului de pe linia de contact a troleibuzelor. De aceea, lucrările au început la ora 7.00, fapt ce a dus la crearea de blocaje în trafic.

Astăzi, până la ora 14.00, se finalizează pregătirea pentru așternere și mâine, între orele 7.00 și 20.00, se execută lucrările de așternere a noului covor asfaltic.
Ne cerem scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat, dar trebuie înțeles că este nevoie de aceste lucrări pentru deschiderea circulației pe sectorul cuprins între DN 67D și Romanești, al VO, în această iarnă”, potrivit unei informări a DRDP Craiova.

Citeşte şi: Semafoare inteligente la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS