14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPercheziţii la vânzători de etnobotanice din Dolj şi Olt

Percheziţii la vânzători de etnobotanice din Dolj şi Olt

Ofiţerii de combatere a criminalităţii organizate au descins, marţi, la domiciliile unor persoane din Dolj şi Olt, suspectate de efectuarea de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive şi trafic de droguri. Potrivit procurorilor DIICOT, trei dintre suspecţi ar fi vândut etnobotanice în Caracal şi comunele din apropiere.

Potrivit anchetatorilor, au fost făcute patru percheziţii în localităţi din Dolj şi Olt. Au fost vizate mai multe persoane acuzate de efectuarea de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive, trafic de droguri şi deţinere de droguri pentru consum propriu.

„În cauză s-a reținut faptul că trei persoane au comercializat substanțe psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Caracal și a localităților limitrofe, la prețul de 10 lei/pliculeț.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 150 de grame de materiale vegetală și un pliculeț ce conține o substanță de culoare albă, posibil droguri de mare risc, suma de 36.000 de lei, un pistol cu bile din plastic, un cântar electronic, precum și mai multe săbii și cuțite”, au precizat oamenii legii.

La sediul DIICOT din Slatina au fost duse pentru audieri un număr de 25 de persoane. La acţiune au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS