16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Petreceri private întrerupte de poliție cu amenzi

Craiova: Petreceri private întrerupte de poliție cu amenzi

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Craiova au fost sesizaţi, ieri, că la un imobil are loc o petrecere privată la care participă mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii carea au identificat o tânără de 21 de ani, din localitate, în calitate de organizator, care a fost sancţionată cu amendă în valoare de 2000 de lei.
Totodată, poliţiştii au identificat 8 persoane participante la petrecere, fiind aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9000 de lei.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe Aleea 1 Banu Stepan, din localitate, este în desfăşurare un eveniment privat.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Secţiei 6 precum şi mai multe echipaje din cadrul Secțiilor 1 – 5 și o grupă de luptători din cadrul SAS Dolj, care au întrerupt evenimentul privat, legitimand totodată persoanele participante.
Astfel, poliţiştii au identificat o femeie de 36 de ani, din Craiova, care a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei.
De asemenea, poliţiştii au identificat și sancționat alte 9 persoane participante la petrecere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS