Acasă Local Dolj Trei tineri cercetaţi pentru furt de animale

Trei tineri cercetaţi pentru furt de animale

-

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au identificat, ieri, 3 tineri, de 27, 19 și 16 ani, toți din comuna Bistreț, bănuiți de comiterea mai multor furturi de animale și păsări, din gospodării situate în localitate.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, polițiștii au stabilit faptul că tinerii au furat, în perioada 10 ianuarie-18 februarie, pe timp de noapte, din gospodăriile a 3 bărbați, 4 ovine, 3 caprine și 15 curcani.

O parte din infracțiuni nu fuseseră sesizate, polițiștii autosesizându-se în urma verificărilor efectuate. De asemenea, o parte din prejudiciu a fost recuperat și restituit persoanelor vătămate.

În baza probelor administrate, polițiștii doljeni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 27 de ani, urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.