15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPistol deţinut ilegal de un tânăr băileştean

Pistol deţinut ilegal de un tânăr băileştean

În această dimineaţă, la domiciliul unui tânăr din Băileşti, a fost găsit un pistol neletal, de către poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti, care au organizat o acţiune pentru combaterea traficului cu arme de foc.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentaţii IPJ Dolj, în cadrul acţiunii, oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară la adresa unui tânăr de 20 de ani, din Băileşti, ocazie cu care a fost depistat un pistol neletal, din categoria celor supuse autorizării, calibrul 9 mm şi 14 cartuşe neletale, cu efect acustic, cal. 9 mm.

Poliţiştii doljeni au mai declarat că în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că tânărul respectiv nu este deţinător legal de arme şi muniţii, aşadar acestea au fost ridicate, iar în cauză se efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS