12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrins la volan, băut și fără permis de conducere

Prins la volan, băut și fără permis de conducere

În cursul zilei de ieri, 21 august, poliţişti din cadrul Sectiei 14 Poliţie Rurală Bârca au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din Cerăt, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fără a deţine permis de conducere şi lovire sau alte violenţe.

Potrivit IPJ Dolj, în urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 19/20 august, cel în cauză ar fi pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe o stradă din Cerăt şi ar fi căzut cu acesta într-un şanţ de pe marginea drumului.

Cu toate că bărbatul a fugit de la locul evenimentului rutier şi a demontat plăcuţele cu numerele de înmatriculare, a fost identificat de poliţişti.

Din cercetările efectuate a rezultat că acesta se afla sub influenţa alcoolului şi nu deţinea permis de conducere.

De asemenea, după ce ar fi plecat din locul unde se afla autoturismul, cel în cauză s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat de 52 de ani, din Cerăt, persoană care se afla în faţa locuinţei sale şi care ar fi fost agresat de cel în cauză.

Bărbatul de 37 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, iar în cursul zilei de azi urmează să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS