10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Acasă Local Dolj UPDATE: Şofer RAT Craiova, surprins în timp ce fură motorină din rezervorul autobuzului

UPDATE: Şofer RAT Craiova, surprins în timp ce fură motorină din rezervorul autobuzului

0
UPDATE: Şofer RAT Craiova, surprins în timp ce fură motorină din rezervorul autobuzului

UPDATE: Şoferul filmat în timp ce fura motorină dintr-un autobuz al RAT Craiova a fost identificat de conducerea societăţii de transport. „Am văzut imaginile, iar persoana respectivă a fost identificată. Ceea ce s-a întâmplat a fost acum câteva zile, pentru că persoana a fost liberă astăzi. În astfel de situaţii este o singură măsură pe care o luăm: desfacerea contractului de muncă“, a declarat directorul RAT Craiova, Marcel Tănăsescu.

Un cititor al GdS a trimis un filmuleţ în care se vede cum un şofer RAT Craiova sustrage motorină din rezervorul unui autobuz Solaris. Vehiculul se afla parcat în curtea magazinului Dedeman din Craiova.

După cum se vede în imagini, după ce toarnă motorina în canistră, şoferul scoate furtunul şi mută canistra în faţa autobuzului. Într-o plasă de rafie mai are un alt recipient. Este vorba despre un autobuz care circulă pe traseul 25. GdS a încercat să obţină un punct de vedere de la directorul RAT Craiova, dar acesta nu a răspuns. Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, a declarat că va declanşa o anchetă.