Acasă Local Dolj Fetiţa rănită în accidentul de la Brădeşti, în stare bună

Fetiţa rănită în accidentul de la Brădeşti, în stare bună

-

Fetiţa rănită în accidentul care a avut loc pe DN6, în localitatea doljeană Brădeşti, este în stare bună. Aceasta a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Craiova, unde a fost investigată, iar medicii spun că viaţa ei nu este în pericol. „Fetiţa a fost adusă de echipajul SMURD, a fost investigată imagistic, iar în acest mooment starea ei este una bună. Va mai rămâne sub supravegherea medicilor câteva ore“, a spus Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.
Reamintim că, în această dimineaţă, un tir a intrat într-o casă, pe DN6, în localitatea doljeană Brădeşti. Înainte de a lovi locuinţa, tirul a mai acroşat un autoturism. În urma impactului, şoferul autotrenului, un bărbat de 60 de ani, din Craiova, a murit. Fetiţa de 6 ani, din Brădeşti, se afla în maşina acroşată.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenii nu se mai aruncă să contracteze credite bancare haotic

În Oltenia, situaţia pe judeţe diferă, în ceea ce priveşte creditele contractate pe final de 2019. În unele judeţe au fost contractate sume mai mari sub forma împrumuturilor. În altele, a scăzut semnificativ valoarea totală a împrumuturilor. Un specialist spune că populaţia şi firmele nu se mai hazardează să împrumute oricum şi oricând credite de la bănci.