16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie a poliţiştilor doljeni în Vinerea Mare

Razie a poliţiştilor doljeni în Vinerea Mare

Poliţiştii doljeni vor desfăşura, mâine în Vinerea mare, o razie, în judeţul nostru, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Printre prioritățile polițiștilor se numără prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniştea comunității,  dar şi intervenția rapidă, la nevoie sau când sunt  sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
Activităţile vor fi desfăşurate atât pe parcursul zilei, cât şi în noaptea de 26/27 aprilie a.c., iar la acestea vor participa peste 450 de poliţişti de ordine publică, rutieră, economic, investigaţii criminale, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi.
Astfel, poliţiştii vor institui filtre rutiere pe principalele tronsoane de drum din judeţ şi vor desfăşura activităţi preventive în zona barurilor, discotecilor, dar şi a altor localuri de alimentaţie publică.
De asemenea, patrule de ordine publică vor acționa în special în proximitatea lăcașurilor de cult, acolo unde vor avea loc manifestări religioase.
Poliţiştii rutieri vă recomandă să circulaţi cu viteză legală și adaptată condiţiilor din trafic, aceştia fiind în teren, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.
Şi poliţiştii de la economic vor organiza o acţiune pe linia prevenirii activităţilor ilicite de comerţ.
Oamenii legii se vor deplasa în pieţe şi târguri şi vor efectua controale la agenţi economici, obiectivul urmărit fiind protejarea populaţiei de practicile comerciale ilicite.
Aşadar, poliţia vă recomandă să respectaţi normele legale în vigoare, în domeniul în care vă desfăşuraţi activitatea, pentru a nu fi implicaţi în evenimente neplăcute şi pentru a nu fi sancţionaţi pentru eventualele nereguli comise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS