20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-a stabilit chiria pentru birourile de la stadionul "Ion Oblemenco". Vezi ce sumă va plăti clubul Universitatea Craiova

S-a stabilit chiria pentru birourile de la stadionul „Ion Oblemenco”. Vezi ce sumă va plăti clubul Universitatea Craiova

În şedinţa de joi, 28 martie, a Consiliului Local (CL) Craiova se va vota, printre altele, şi însuşirea raportului de evaluare având ca obiect stabilirea sumei lunare de plată pentru spaţiile de birouri şi spaţiile conexe situate în cadrul Complexului Sportiv „Ion Oblemenco”.

După cum se ştie, la începutul acestui an Consiliul Local a aprobat Actul adiţional nr. 2 la Contractul de asociere nr. 41/2013 dintre Municipiul Craiova şi societatea care deţine echipa de fotbal Universitatea Craiova, în care se stipula şi faptul că, pentru utilizarea spaţiilor de birouri şi a spaţiilor conexe de la stadion, clubul va trebui să plătească o sumă lunară care va fi stabilită ulterior, în urma unui raport de evaluare însuşit de municipalitate.

Acesta raport a intra în posesia autorităţii locale şi va fi supus votului consilierilor locali. Potrivit acestuia, valoarea chiriei va fi de 14 lei/mp/lună sau 3 euro/mp/lună, ori de 6.853 lei pe lună (1.469 euro / lună). Valoarea nu conţine TVA, iar cursul de schimb luat în calcul a fost de 4,6458 lei pentru un euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS