S-a scos vinieta de parcare în Craiova!

Până în 2018, vinieta care confirma achitarea taxei de parcare pe domeniul public al Craiovei trebuia afișată în interiorul autovehiculului, într-un loc vizibil din exterior (Foto: Lucian Anghel)
Autori


Şoferii care îşi lasă maşinile pe domeniul public al municipiului Craiova au scăpat de chinul afişării la loc vizibil a vinietei, autocolantul care atesta plata taxei de parcare. Începând din acest an, Direcţia de Impozite şi Taxe din cadrul Primărie Craiova a scos din circulaţie vinietele, plecând şi de la numărul mare de sesizări din partea craiovenilor care s-au trezit amendaţi de Poliţia Locală, deşi îşi plătiseră taxa de parcare.

„Nu se mai eliberează viniete, s-a renunţat la această modalitate de confirmare a plăţii taxei de parcare. Poliţia Locală va avea alte mijloace la dispoziţie să verifice plata taxei de parcare“, a precizat, pentru GdS, Adrian Cosman, viceprimarul Craiovei.


Persoanele care au autovehiculele înregistrate în evidenţa fiscală a Direcţiei Impozite şi Taxe nu vor fi însă amendate în următoarele trei luni pentru neplata taxei de parcare, această obligaţie revenind până la data de 31 martie.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 27 mai 2019

Top