16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Peste 15.000 de petarde confiscate de poliţiştii din Filiaşi

Dolj: Peste 15.000 de petarde confiscate de poliţiştii din Filiaşi

-

Duminică, 30 decembrie, polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Filiaşi au organizat o acțiune pentru prevenirea activităților comerciale ilicite, precum și a altor fapte antisociale, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj.

Potrivit IPJ, polițiștii au depistat o femeie de 72 de ani, din Filiași, care avea asupra sa 212 cutii cu 60 de petarde fiecare, 22 de cutii conținând 100 de petarde fiecare și 3 baterii de petarde a câte 16 focuri fiecare.

Articolele pirotehnice enumerate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, iar în cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept. De asemenea, asupra femeii au fost găsite și 200 de emițătoare de sunet, fără a avea documente de proveniență.

Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă prevăzută de Legea 12/1990 și s-a dispus confiscarea emițătoarelor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.