Acasă Local Dolj Cum se va desfăşura spectacolul de Revelion din centrul Craiovei

Cum se va desfăşura spectacolul de Revelion din centrul Craiovei

-

De Revelion, craiovenii vor număra secundele rămase până în 2019, pe muzica unora dintre cei mai îndrăgiți artiști ai scenei româneşti, Adrian Sînă & Band şi Smiley, anunţă Primăria Craiova, organizatoarea evenimentului. 

Spectacolul de Revelion va începe în această seară, de la ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, cu recitalul fostului component al trupei Akcent – Adrian Sînă & Band, un artist ce se poate lăuda că are peste 3,5 milioane de fani în întreaga lume și peste un miliard de vizualizări ale pieselor lui. Timp de câteva zeci de minute, acesta va încălzi atmosfera cu cele mai bune melodii ale sale.

Prezentat de MC Tom Crângureanu, show-ul de Revelion Craiova 2018-2019 va culmina, spre miezul nopții, cu cele mai bune hituri ale lui Smiley, unul dintre artiștii în vogă ai scenei românești din ultimii ani.

Dragi craioveni, ne vedem în noaptea de Revelion, să trecem în Anul Nou împreună. Cu dans și voie bună, cu multă dragoste și multă muzică. Vă pup”, a transmis Smiley pe rețelele de socializare. Smiley va fi și cel care va număra, alături de craioveni, secundele rămase până în 2019.

Cei care vor alege să petreacă noaptea dintre ani pe străzile din centrul Craiovei vor avea ocazia să admire şi un spectaculos foc de artificii.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.