10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Razie în Craiova

În noaptea de 29/30 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au efectuat o razie în Craiova, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite și a altor fapte antisociale, precum și a abaterilor la regimul circulației pe drumurile publice.

 

Peste 100 de polițiști din cadrul formațiunilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, arme, economic şi acţiuni speciale au participat la razia organizată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Astfel, în Craiova, au fost instituite 37 de filtre rutiere, în cadrul cărora polițiștii au verificat aproximativ 810 autovehicule, totodată fiind efectuate controale la aproximativ 63 de agenţi economici (baruri, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică).

În cadrul raziei au fost legitimate peste 1.300 de persoane, 410 dintre acestea fiind controlate sumar de arme albe.

Polițiștii au constatat 6 infracțiuni în flagrant delict şi au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23.000 de lei, confiscând bunuri în valoare de peste 4700 de lei.

 

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 3 permise de conducere, iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS