9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOrganizația Studenților Farmaciști din Craiova a oferit daruri copiilor internaţi în spital

Organizația Studenților Farmaciști din Craiova a oferit daruri copiilor internaţi în spital

Organizația Studenților Farmaciști din Craiova (OSF Craiova) a desfăşurat, în ultima perioadă, un proiect caritabil prin care au dus cadouri copiilor din secțiile de pediatrie ale Spitalului Județean de Urgențe din Craiova și Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Craiova.

Campania „Dăruiește un zâmbet de sărbători“, organizată de OSF Craiova, s-a aflat anul acesta la cea de a VI-a ediție şi s-a bucurat de susținerea Asociației Medici pentru Viață Craiova și al corpului didactic al Universității de Medicină și Farmacie. În cadrul proiectului, prima etapă a însemnat organizarea unui concert caritabil, pe 5 decembrie, în timpul căruia s-au strâns donații pentru copiii internați în secțiile de pediatrie ale spitalelor din Craiova. Cu ajutorul acelor donații, voluntarii Organizației Studenților Farmaciști din Craiova au făcut pachețele cu mâncare și jucării pentru cei mici, unele primite în dar de la Asociația Life is Better With Friends. În data de 20 decembrie, ajunși în secțiile de pediatrie, Moș Crăciun a împărțit cadourile în salonul fiecărui copil în parte, ce este nevoit să își petreacă sărbătorile în spital.
„Dăruiește un zâmbet de sărbători“ a devenit o tradiție pentru Organizația Studenților Farmaciști din Craiova, luând amploare cu fiecare an și implicând din ce în ce mai mulți oameni. Ne-am bucurat că am putut aduce zâmbetul pe fața copiilor, și implicit părinților acestora. Astfel, pentru câteva clipe s-au bucurat de venirea sărbătorilor și au uitat de greutăți. Mulțumim tuturor celor care au donat și au contribuit la realizarea acestei campanii! Mulțumim și voluntarilor, studenți ai Facultății de Farmacie, care și-au făcut timp să dăruiască zâmbete! Ne dorim ca și viitoarele ediții să fie pline de zâmbete!“, a spus Raluca Rîjniță, reprezentant al OSF Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS