Acasă Local Dolj Craiova: Bal caritabil penstru achiziţionarea unui aparat necesar persoanelor cu distrofie musculară

Craiova: Bal caritabil penstru achiziţionarea unui aparat necesar persoanelor cu distrofie musculară

-

Mihaela Nedelcu, o doamnă cu inimă mare din Craiova, a reuşit pentru al doilea an consecutiv, să organizeze, la sfârşitul săptămânii, un bal caritabil de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui aparat Caugh Assis. Anul trecut, banii obtinuti au mers pentru plata terapiei copiilor si tinerilor cu autism de la Centrul de zi ANCAAR Craiova.

Aparatul Caugh Assis, necompensat acum de CAS (în valoare de 6000 de euro), este foarte necesar persoanelor cu distrofie musculară și nu numai, fiind un aparat ce poate salva vieți.
Evenimentul, având ca slogan „O respirație în plus pentru viață”, a avut ca beneficiar direct asociația Parent Project Craiova.
Programul artistic a fost susținut de Alla Cebotari, actriță la Teatrul pentru copii și tineret „Colibri”, Dana Sobaru, profesoară de muzică și solistă vocală, Alexandru și Cătălin Gogoșeanu – soliști muzică folk -, precum și un cuplu de dansatori de la clubul de dans „Katamis”. Lor li s-au adăugat copii care au recitat, au cântat la pian, au dansat.
În sală au fost 200 de persoane, copii și adulți, printre ei numărându-se și persoane cu distrofie musculară.
Au participat școlile: Școala Gimnazială Terraveda, Școala Gimnazială „Mircea Eliade”, Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica” și Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu”.
Isabela Tudorache, președinta asociației Parent Project Craiova, a adus și a prezentat un aparat Caugh Assist, vorbind despre utilitatea acestuia. În urma acestui eveniment au fost strânși banii necesari achiziționării aparatului, bani care au intrat în contul asociației Parent Project Craiova, care intenționează să îl doneze Spitalului de Urgență nr. 1 Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Materialele de propagandă ale PSD, interzise de BEJ Dolj

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, obligat să înlăture broşurile şi ziarele de campanie ale PSD, pentru că acestea  “încalcă limitele libertăţii de exprimare”....

Restricţii rutiere pe mai multe străzi din Craiova

Primăria Municipiului Craiova anunţă restricţii de circulaţie în data de 24 noiembrie, cu ocazia desfășurării activității de preluare a buletinelor de vot de...