Acasă Local Dolj Dolj: Prejudiciu recuperat de la persoane bănuite de furt

Dolj: Prejudiciu recuperat de la persoane bănuite de furt

-

Lucrători din cadrul Poliției Orașului Bechet au fost sesizați, ieri, de către un bărbat de 79 de ani, din Bechet, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o strada din localitate, un alt bărbat i-a sustras din buzunarul de la geacă suma de 1.500 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 51 de ani, din localitate, în timp ce se afla la poarta locuinței sale, ar fi îmbrățișat victima în semn de prietenie, dar cu scopul de a-i distrage atenţia, iar în acest timp un tânăr de 25 de ani, din Bechet, ar fi sustras suma de 1.500 lei din buzunarul hainei persoanei vătămate.
Poliţiştii au recuperat prejudiciul, suma sustrasă fiind astfel restituită bărbatului de 79 de ani.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.