12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Acţiune pentru combaterea activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit - panificație”

Dolj: Acţiune pentru combaterea activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit – panificație”

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au organizat, ieri, o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ, din domeniul „morărit – panificație”, în judeţul Dolj. Poliţiştii au verificat 4 societăţi comerciale, 5 persoane fizice şi 2 mijloace de transport, constatând 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 60.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat 800 kg făină, 280 pâini şi 40 kg miez nucă, în valoare totală de peste 1.600 lei.

În urma unui control efectuat în Craiova, poliţiştii au constatat că un agent economic deținea cantitatea de 800 kg făină, fără a fi însoțită de documente care să justifice proveniența produselor. Reprezentantul agenului economic a fost sancționat contravențional cu suma de 20.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea cantității de 800 kg făină, în valoare de 1.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS