21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLiftiera acuzată că a cerut din cadourile copiilor bolnavi şi-a dat demisia

Liftiera acuzată că a cerut din cadourile copiilor bolnavi şi-a dat demisia

Liftiera din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, care a fost acuzată zilele trecute că a cerut din cadourile aduse pentru copiii bolnavi de cancer, şi-a dat demisia.

„Vă aducem la cunoștința că liftieră acuzată în mediul online că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniți la spital să aducă daruri pentru copiii bolnavi, și-a prezentat demisia, în cursul zilei de astăzi, 13 decembrie. Femeia era pensionară, ceruse să mai muncească până la sfârșitul lunii Ianuarie.
Deși domnul care a făcut acuzațiile pe o rețea de socializare nu a venit să depună o plângere oficială, anchetă internă în acest caz a continuat. Doamna și-a prezentat demisia când a fost audiată în Comisia de disciplină.
Facem un apel către toți cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgentă Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook povești… unele adevărate, altele nu.
Cu toții ne dorim un sistem sanitar mai bun și considerăm că putem reuși doar împreuna. Putem garanta că nu vom tolera nici un fel de abatere din partea salariaților, dar nici nu vom mai tolera anumite acuzații nefondate venite din mediul online“, au declarat reprezentanţi ai SJU Craiova.

UPDATE

Prieteni ai celui care a sesizat cele întâmplate susțin că astăzi, în jurul orei 9:00, la Registratura SJU Craiova a fost depusă o sesizare în scris cu nr. 47500/13.12.2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS