17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Pistol găsit în urma unei percheziţii la Calafat

Dolj: Pistol găsit în urma unei percheziţii la Calafat

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi substanţe periculoase au efectuat o percheziţie la locuinţa unui bărbat din Calafat, bănuit de săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Un pistol neletal şi muniţia aferentă acestuia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Poliţiei Municipiului Calafat au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din Calafat, bănuit de săvârşirea de infracţiuni la regimul armelor.
Astfel, la locuinţa celui în cauză, poliţiştii au găsit un pistol neletal, din categoria celor supuse autorizării şi 100 de cartuşe neletale, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit faptul că arma şi muniţia ar fi fost introduse ilegal în ţară, acestea fiind cumpărate din Bulgaria.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS