Asociația Viața animalelor Craiova, împreună cu mai mulți voluntari, derulează, zilele acestea, Campania “Și eu cred în Moș Crăciun”! Este vorba despre o campanie de strângere de fonduri la care participă asociațiile pentru protecția animalelor din Craiova, dar şi voluntari au plasat urne pentru donații în mai multe locuri din oraș. Campania durează până pe 23 decembrie și toți cei care doresc să ajute sunt așteptați în localurile din centrul vechi al Craiovei pentru o donație.

Proiectul a luat naştere datorită crăciuniţelor pentru blănoşi, Denisa Marinescu, Andruţa Nicola, Mihaela Stancu, Beatrice Ionescu, Raluca Ciovică, Flavia Roşca, Andreea Colţan şi Alesia Stănescu. La campanie participă şi Asociaţia Viaţa Animalelor reprezentată de Aurelia Loacă.

Iubitorii de animale doresc să vină în sprijinul lor cu hrana dar si cu sterilizarea cât mai multor căţei şi pisici, pentru că aceasta e singura metodă de a reduce numărul abandonului şi al animalelor fără stăpân!
Astfel, voluntarii au plasat urne pentru donatii în diferite locaţii din oraş, hoteluri și barurile din Centrul vechi al Craiovei, astfel încât fiecare persoană să poată dona atât cât îşi permite, plus că se vor strânge și donaâii de hrană!

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.