Acasă Local Dolj Craiova: Reţinut pentru furturi din locuinţe

Craiova: Reţinut pentru furturi din locuinţe

-

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au reţinut, ieri, un bărbat de 32 de ani, din Bârlad, bănuit că ar fi sustras, în perioada lunilor noiembrie şi decembrie a.c., bunuri în valoare totală de 66.300 de lei, din locuinţele unor craioveni.

Poliţişti din cadrul Secției 5 Poliţie Craiova au efectuat o percheziţie domiciliară în Craiova, la locuinţa unei persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe, fapte comise în perioada lunilor noiembrie şi decembrie a.c.
Astfel, poliţiştii au identificat un bărbat de 32 de ani, din Bârlad, judeţul Vaslui, care ar fi pătruns prin efracţie în locuinţele a patru persoane din Craiova, de unde ar fi sustras bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 66.300 de lei.
O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanelor vătămate, în cauză cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.
Faţă de persoana în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.
La percheziţia efectuată au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum vor tinerii craioveni să cucerească Luna

În acest week-end, la Craiova a avut loc „Space Apps Challenge 2019”, hackathon-ul organizat anual sub patronajul NASA, Agenţia Spaţială Americană. A doua ediţie...

Poliţist arestat la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât să prelungească mandatul de arestare la domiciliu emis pe numele unui poliţist. Este vorba de un agent din cadrul IPJ Dolj.