UPDATE: Potrivit poliţiştilor de la IPJ Dolj, un bărbat de 59 de ani, din Craiova, care a ieșit cu o masina de pe aleea unui bloc, nu a acordat prioritate unui autoturism care circula pe Bulevardul  Dacia și era condus de un bărbat de 37 de ani, din Craiova.
În urma producerii accidentului a rezultat o victimă, o femeie de 35 de ani, din Craiova, pasageră în autoturismul care circula regulamentar. Aceasta a fost rănită ușor, fiind transportată la spital conștientă.


O femeie a fost rănită, în această după-amiază, în timpul unui accident rutier care a avut loc pe bulevradul Decebal din Craiova, în zona regiei de tutun. În impact au fost implicate două autoturisme VW Passat şi Ford Focus. Autoturismul marca Ford a ieşit de pe o alee dintre blocuri şi a acroşat maşina marca VW care circula regulamentar pe bulevardul Decebal. Femeia rănită era pasageră pe locul din faţă din VW. Aceasta a fost transportată la spital. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.