Acasă Local Dolj (VIDEO) Craiova: Accident la Universitate, după ce un tânăr cu un BMW...

(VIDEO) Craiova: Accident la Universitate, după ce un tânăr cu un BMW a trecut pe roșu și a lovit un microbuz. Două persoane au ajuns la spital. Vezi parlamentarile cu polițiștii

-

 

Un accident rutier a avut loc în urma cu puțin timp la intersecția străzii Calea București cu bulevardul Carol I din municipiul Craiova, în dreptul Universității. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme, un BMW și o dubă.

Potrivit datelor oferite de polițiști, un tânăr de 18 ani, din Craiova, care conducea un autoturism marca BMW pe Calea Bucuresti, la intersecţia cu bulevardul Carol a trecut pe culoarea roșie a semaforului electric și a lovit un microbuz condus de un bărbat de 70 de ani, din Craiova.

În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital, fiind conștiente, o fata de 16 ani, din autoturism, și un bărbat de 49 de ani, din microbuz. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.