16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie în rândul taximetriştilor din Craiova. Vezi câte "victime" au făcut poliţiştii

Razie în rândul taximetriştilor din Craiova. Vezi câte „victime” au făcut poliţiştii

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au desfăşurat, vineri, o acţiune pentru a verifica modul în care este respectată legislaţia rutieră de către conducătorii de autoturisme ce efectuează transport de persoane în regim de taxi, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj.

Potrivit acestuia, în urma abaterilor constatate, poliţiştii craioveni au aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 11.000 de lei, fiind totodată reţinute 11 permise de conducere.

Sâmbătă, 8 decembrie, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au executat o acţiune pe principalele drumurile naţionale şi europene din judeţ, în scopul prevenirii şi combaterii încălcării regimului legal de viteză. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 153 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 35.000 de lei, mai anunţă IPJ Dolj. De asemenea, ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut şapte permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS