16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljConflict între două clanuri la Calafat, după acuzații de distrugere. A fost nevoie de intervenția mascațiilor, scandalagii au ajuns la Poliție

Conflict între două clanuri la Calafat, după acuzații de distrugere. A fost nevoie de intervenția mascațiilor, scandalagii au ajuns la Poliție

În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că un alt bărbat, împreună cu fii și nepoții săi i-au spart geamurile de la doua autoturisme.

Ulterior, membrii aceleiași familii, care ar fi provocat distrugerile, s-au dus la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor.

Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mana, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri, după cum au precizat polițiștii.

La fața locului a fost dirijat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat.

Starea conflictuală a fost aplanata, persoanele implicate fiind conduse la politie.

A fost informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, iar in prezent sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Până în prezent nu au fost depuse plângeri pentru lovire, au mai precizat oamenii legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS