Acasă Local Dolj (Foto, video) Acţiune de amploare a poliţiştilor doljeni. Au fost date amenzi...

(Foto, video) Acţiune de amploare a poliţiştilor doljeni. Au fost date amenzi de peste 76.500 de lei în câteva ore

-

Joi, 6 decembrie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au efectuat o razie pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei rutiere şi prevenirea producerii de accidente.

Aproximativ 150 de polițiști din cadrul formațiunilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, economic şi acţiuni speciale au participat la razia organizată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj. Astfel, în județul nostru, au fost instituite 65 de filtre rutiere, în cadrul cărora polițiștii doljeni au verificat aproximativ 920 de autovehicule şi au legitimat peste 1.300 de persoane, fiind totodată efectuate 190 de testări cu aparatul alcooltest.

Polițiștii doljeni au constatat 5 infracțiuni în flagrant delict, fiind depistate în trafic persoane care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, nu deţineau permis de conducere sau conduceau autoturisme neînmatriculate.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 303 sancțiuni contravenționale. Valoarea sancțiunilor aplicate de poliţişti este de peste 76.500 lei.
De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 21 de permise de conducere, iar 6 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.