18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Evenimentul „Răscruci. Zaibărul a învins Bordeaux-ul”, la Aman

Evenimentul „Răscruci. Zaibărul a învins Bordeaux-ul”, la Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește sâmbătă, 8 decembrie 2018, la ora 11.30, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, evenimentul intitulat „Răscruci. Zaibărul a învins Bordeaux-ul” în urmă cu 36 de ani!

La această întâlnire sunt invitați membrii echipei Universitatea Craiova – Maxima, Marcel Popescu, președinte „Universitatea Craiova”, Ion Jianu, autorul cărții „Frumoșii nebuni ai Craiovei Maxima”, Cristian Ciomu, autorul emblemei „Un Craiova”.
Evenimentul de sâmbătă va cuprinde mai multe momente, printre care: PoveȘtiri despre meciurile cu Bordeaux din noiembrie – decembrie 1982, povestea emblemei „U Craiova”, lansarea cărții „Frumoșii nebuni ai Craiovei Maxima”, ediția a II-a, de Ion Jianu, precum si un moment artistic oferit de Ilinca Zamfir și Cornel Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Un gorjean, vindecat de COVID 19, a jucat hora,...

Un bărbat a jucat hora, miercuri, în fața Spitalului COVID din Târgu-Cărbunești, bucuros că s-a vindecat de coronavirus și a fost externat....

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...