10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Sex în curtea şcolii, între doi minori, la Malu Mare

Dolj: Sex în curtea şcolii, între doi minori, la Malu Mare

Un caz revoltător a avut loc la Malu Mare. Doi minori, fată şi băiat, de 11 şi 16 ani, ar fi făcut sex în curtea Şcolii Gimnaziale Malu Mare, în afara orelor de curs. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz şi face cercetări pentru a stabili cum s-a ajuns în această situaţie. „Într-adevăr, avem cunoştinţă de această situaţie. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Surse oficiale au declarat pentru GdS că cei doi ar fi întreţinut relaţii sexuale de bună voie şi că fetiţa a fost dusă la un medic legist, care a stabilit că nu a fost victima unui viol şi că nu prezintă urme de violenţă. Mama acesteia a fost cea care a depus plângere împotriva minorului de 16 ani.
Directoarea Şcolii Malu Mare spune că ieri a aflat de această situaţie, când poliţia a mers la unitatea de învăţământ pentru a verifica imaginile de pe camerele de luat vederi.„Poliţiştii mi-au cerut imaginile, însă am înţeles că această situaţie s-a întâmplat pe 27 octombrie, undeva în jurul orei 17.00. Noi terminăm cursurile la ora 14.00, deci aşa ceva nu a avut loc în timpul şcolii. Din păcate, camerele stochează imaginile doar 30 de zile, aşa că acestea imagini nu mai există. Eleva este în clasa IV-a şi are 11 ani. La şcoală nu a cauzat probleme, doamna ei învăţătoare spune că este o elevă destul de cuminte“, a declarat Ana Cismaru, directoarea şcolii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS