24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Şofer fără permis, prins după o urmărire cu focuri de armă

Craiova: Şofer fără permis, prins după o urmărire cu focuri de armă

În noaptea de 6 spre 7 decembrie, poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că şoferul unui autoturism care se deplasa pe Bulevardul Decebal, la vederea echipajului de poliţie, a mărit brusc viteza de deplasare, efectuând manevre de schimbare a direcţie de mers.
S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, însă, întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, au fost efectuate mai multe focuri de armă în plan vertical. La un moment dat, maşina respectivă s-a împotmolit pe un drum neasfaltat, fapt pentru care cel în cauză a încercat să fugă, fiind însă prins şi imobilizat de poliţişti după aproximativ 300 de metri.
Conducătorul auto era un tânăr de 23 de ani, din Craiova, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS