10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Peste 500 de voluntari au strâns daruri pentru copiii nevoiaşi

Dolj: Peste 500 de voluntari au strâns daruri pentru copiii nevoiaşi

Devenită tradiție, ziua de 5 decembrie, Ziua Internațională a Voluntariatului se multiplică, pentru Scoala Gimnazială Filiași, pentru comunitatea filișană, chiar pentru zona noastră. Ziua se transformă în „Zilele Voluntariatului”, voluntarii devin mai numeroși, cadourile devin mai mari și mai variate. Elevii, profesorii și părinții elevilor de la Școala Gimnazială Filiași s-au transformat in „spiriduși”, în dorința de a ajută și a aduce bucurie.
În ultimele trei săptămâni, peste 500 de voluntari au donat haine, alimente, jucării, încălțăminte, dulciuri, rechizite, în scopul ajutorării copiilor și familiilor cu posibilități materiale reduse. Ne îndreptăm atenția spre copiii din Argetoaia, Secu, Scaiești, Seaca de Pădure, Melinești, Braloștița, Fratoștița, Butoiești și Filiași.
Voluntarii Moșului au împachetat aproape 700 de cadouri destinate preșcolarilor și elevilor cuminți, dar mai puțin norocoși, precum și elevilor cu CES.
Miercuri, 5 decembrie, la ora 11.00, la Sala de Festivități a Școlii Gimnaziale Filiașiva avea loc un spectacol de colinde oferit de corul Școlii Gimnaziale Filiași, în timpul căruia vor fi împărți darurile strânse de voluntari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS