Acasă Local Dolj Dolj: Țigări de contrabandă și articole pirotehnice ridicate în urma unei acțiuni...

Dolj: Țigări de contrabandă și articole pirotehnice ridicate în urma unei acțiuni a pșoliției

-

Polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au desfășurat, pe 29 noiembrie, o acţiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale cu produse din tutun şi pe linia protejării populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 de lei, iar ca măsuri complementare au confiscat suma de 560 de lei.

De asemenea, în urma controlului efectuat unui agent economic din Galicea Mare, polițiștii au găsit 38 de pachete de țigări, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal și șase petarde din clasa P2.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă cu țigări și deţinere fără drept de articole pirotehnice, ridicând totodată, în vederea continuării cercetărilor, bunurile a căror deținere este interzisă de lege.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dr. Riza a pierdut procesul cu Spitalul de Urgenţă

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, miercuri, să respingă acţiunea formulată de dr. Mugur Riza împotriva Spitalului de Urgenţă Craiova.