19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Au furat o borsetă dintr-o sală de jocuri şi au fost reţinuţi de poliţie

Craiova: Au furat o borsetă dintr-o sală de jocuri şi au fost reţinuţi de poliţie

În noaptea de 17 spre 18 octombrie, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază, cu privire la faptul că, la o sală de jocuri din Craiova, a fost apăsat butonul de panică. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că o angajată a societăţii, în vârstă de 20 de ani, din Craiova, fusese cea care apăsase butonul de panică, aceasta reclamând că a fost îmbrâncită de o persoană necunoscută, care a sustras o borsetă în care se afla suma de 3.700 de lei, reprezentând încasările din noaptea respectivă.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunea de tâlhărie calificată cu ajutorul a doi minori de 15 şi 16 ani, din Pleniţa şi Afumaţi, care s-ar fi asigurat că persoana vătămată este singură în sala de jocuri.
În urma probatoriului administrat, cei trei tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cei doi minori locuiesc fără forme legale in Craiova si sunt banuiti de comiterea mai multor furturi din auto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS