10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A condus beat şi fără permis şi a ajuns într-un copac

Dolj: A condus beat şi fără permis şi a ajuns într-un copac

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sadova au fost sesizaţi, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie, cu privire la faptul că pe DN 55 a avut loc un accident rutier.
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din Sadova, ar fi luat de la domiciliu un autoturism ce aparţine fratelui său, fără consimţământul acestuia, și în timp ce îl conducea, prin Sadova, a pierdut controlul volanului şi a lovit un copac aflat pe marginea părţii carosabile.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS