21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Se închid şantierele de pe străzile Craiovei

(VIDEO) Se închid şantierele de pe străzile Craiovei

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că lucrările de modernizare a străzilor din oraş vor fi sistate până în primăvara anului viitor, din cauza vremii nefavorabile.

În luna octombrie, 14 străzi din Craiova au intrat în proces de modernizare, în baza unui acord cadru pe patru ani în valoare de circa 20 de milioane de euro, semnat în vară cu două firme de construcţii: Erbaşu Construcţii SA Bucureşti şi Erpia SA Craiova. Doar primul constructor şi-a început treaba, dar nu a dus-o la bun sfârşit din cauza vremii.

„Strada Ogorului a fost asfaltată, iar strada Rășinari este asfaltată pe trei sferturi. A mai rămas o porțiune, unde este piatră compactată, pregătită pentru asfaltare, dar vremea nu mai permite nici măcar așezarea primului strat, deoarece temperaturile sunt deja foarte scăzutre. Aşa că lucrările vor fi sistate. Şi pentru celelalte străzi intrateîn reabilitare, Trifoiului, Vrancei, Măcinului, Porumbului, Corcova, Fermierului, s-a solicitat constructorului să facă lucrările care să permită accesul cetățenilor în locuinţe pe perioada iernii, după care se va da ordinul de sistare a lucrărilor până când vremea va permite reluarea lor“, a precizat edilul Craiovei, Mihail Genoiu.

https://www.youtube.com/watch?v=tVVWTItpxsY&feature=youtu.be

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS