Acasă Local Dolj Craiovenii vor îngheţa în apartamente timp de două zile

Craiovenii vor îngheţa în apartamente timp de două zile

-

UPDATE:
Reprezentanţii Electrocentrale Craiova II spun că în acest moment oraşului Craiova îi mai este furnizat doar agentul termic primar aflat pe reţelele de distribuţie. Cazanul energeti nr.2 este oprit şi lăsat să se răcească pentru a se putea interveni, iar la cazanul energetic nr.1 se fac ultimele intervenţii din perioada de mentenanţă. „Amândouă cazanel sunt nefuncţionale. La cazanul energetic 2 s-a produs o avarie care ne-a obligat să oprim producerea şi furnizarea agentului termic primar către oraş, iar la cazanul energetic 1 suntem cu lucrările pe ultima sută de metri. Vom lucra în paralel la repunerea în funcţiune a celor două cazane. În momentul în care unul dintre cele două cazane va fi pornit, vom trece la umplerea reţelelor şi furnizarea agentului termic primar către populaţie şi agenţii economici”, a precizat pentru GdS, Dan Vasile, reprezentant CEO.

Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II a anunţat întreruperea furnizării agentului termic pentru încălzire din municipiul Craiova, în data de 21 noiembrie, la ora 1.00, din cauza unei avarii apărute la cazanul energetic nr.2. Pentru asigurarea parametrilor minimi de funcţionare pentru apa caldă menajeră vor fi pornite cele două cazane de abur industrial pe păcură. În cursul zilei de joi, va fi pornit inclusiv grupul energetic nr.1, după reparația anuală, care va asigura agentul termic pentru municipiul Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cod galben de vânt pentru Gorj şi Vâlcea

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţinare de cod galben de vânt până la ora 15.00, pentru judeţele Gorj şi Vâlcea....