16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljStudenţii craioveni, pe podium la un concurs de dans

Studenţii craioveni, pe podium la un concurs de dans

În perioada 15-17 noiembrie, s-a desfășurat Concursul Național de Dans „Everybody Dance with us“ Ploiești, unde peste 100 de studenți, reprezentanți ai Caselor de Cultură a Studenților din țară s-au întrecut pentru cea mai înalta treaptă a podiumului.
Casă de Cultură a Studenților din Craiova, reprezentată de trupa Freaks Crew, a obținut locul I la categoria fantezie coregrafie, locul III la categoria street dance, premiul de popularitate și premiul pentru cea mai bună dansatoare a concursului (Patricia Boruzescu – Facultatea de Drept Craiova).
Aceștia nu s-au oprit aici și sâmbătă, 17 noiembrie, au trecut Dunărea participând la Concursul Internațional Choreography Awards 2018 Bulgaria, reprezentând România cu succes și obținând trei medalii de aur și una de argint.
În perioda 15-16 decembrie, Freaks Crew, reprezentanta Casei de Cultură a Studenților Craiova va participa la o nouă competiție internațională, organizată în Croația unde peste 450 de școli de dans de pe toate continentele vor participa.
Casă de Cultură a Studenților din Craiova invită toți studenții la cursurile de dans gratuite ce au loc în fiecare zi de joi și duminică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS