Acasă Local Dolj (Video) Accident spectaculos în Podari. Tumbe în aer cu o maşină scăpată...

(Video) Accident spectaculos în Podari. Tumbe în aer cu o maşină scăpată de sub control

-

Un tânăr de 27 de ani, din Craiova, a scăpat doar cu o sperietură zdravănă după un accident spectaculos, produs marţi seara în comuna doljeană Podari. Potrivit poliţiştilor doljeni, tânărul a pierdut controlul direcţiei într-o curbă, a ieşit de pe şosea, s-a răsucit în aer şi a „aterizat“ într-o gospodărie.
„Un tânăr de 27 de ani, din Craiova, care circula cu un autoturism pe DN 56, prin Podari, nu a redus viteza într-o curbă, a pierdut controlul autoturismului şi a lovit apoi un parapete, un stâlp de electricitate şi un gard. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă, conform OUG 195/2002″, au precizat poliţiştii doljeni.
Accidentul a fost surpins de o cameră video din apropiere. În imaginile video se vede cum maşina scăpată de sub control trece razant pe lângă un parapet, se răstoarnă, trece pe lângă un stâlp de beton şi prin gardul unei gospodării.
Din fericire, şoferul a scăpat fără leziuni care să îi pună viaţa în pericol.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.