Acasă Local Dolj Craiova: Vrei să divorţezi pe cale administrativă? Plăteşti mai mult din 2019

Craiova: Vrei să divorţezi pe cale administrativă? Plăteşti mai mult din 2019

-

Potrivit Proiectului de hotărâre privind stabilirea şi aprobarea impozitelor şi taxelor locale, pentru anul 2019, întocmit de Primăria Craiova şi lansat spre consultare publică, de anul viitor va creşte taxa de divorţ pe cale administrativă. Dacă pentru în acest an ea era stabilită la 500 de lei, din 2019 propunerea municipalităţii este ca taxa de divorţ pe cale administrativă să fie de 507 lei. Pentru a intra în vigoare de la 1 ianuarie, taxa trebuie aprobată în Consiliul Local.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.