10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljConsultații stomatologice gratuite pentru elevi, în Craiova

Consultații stomatologice gratuite pentru elevi, în Craiova

Colgate în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România desfășoară, în perioada octombrie – noiembrie a doua etapă din 2018 a Programului Zâmbete Colgate, în cinci orașe din țară. În zilele de 17 și 18 noiembrie, elevi din clasele primare din Craiova vor beneficia de consultații stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

În Craiova, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc în data de 17 noiembrie, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, și în data de 18 noiembrie, la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”. Pe lângă consultații, copiii vor avea parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde îl vor întâlni pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

Activitățile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV și se vor desfășura între orele 9:00 și 13:00. Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informații despre programul Zâmbete Colgate, accesați www.zambetecolgate.ro.

Programul Zâmbete Colgate a fost lansat în 2017 ca parte a campaniei România merită zâmbete Colgate, când peste 1.500 de elevi înscriși în program au beneficiat de consultații stomatologice profesionale gratuite în 20 de orașe mici din 10 județe ale României. Prima etapă din acest an s-a desfășurat în perioada aprilie – iunie în 10 școli din 8 orașe ale țării, iar peste 800 de copii au participat la demersul pentru educarea în privința importanței igienei orale zilnice de la vârste fragede, acompaniată de vizite regulate la medicul dentist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS